Udsolgt

UV-Jagtpakke - Morten Villadsen anbefaler

Jagtpakken til undervandsjagt som Morten Villadsen anbefaler. 

Morten Villadsen - Brand Ambassador 

Fra 24.632,00 DKK Normalpris 30.790,00 DKK

Vores Brand Ambassadør Morten Villadsen anbefaler dette jagtsæt til undervandsjagt

Morten Villadsen har efter mange års erfaring med undervandsjagt, fundet frem til en række favoritter blandt de mange valgmuligheder indenfor udstyr til undervandsjagt. I jagtpakken her, finder du de fleste af de produkter Morten Villadsen selv jager med og de produkter både han og vi hos Kingfish, synes er noget af det absolut bedste.  

Frivannsliv EVO 2 Nordic våddragten er den idelle våddragt til uv-jagt og samtidig miljøvenligt produceret

Frivannsliv EVO 2 modellen er en håndsyet kvalitetsdragt til den nordiske uv-jæger. Våddragten er god til alle kropstyper og har en fantastisk pasform. Våddragten er lavet af en neoprentype "S Foam FHA", der giver en blødere og mere fleksibel våddragt end før og med en lang ladeplade på maven, er det en virkelig anbefalelsesværdig våddragt. Våddragten er en open-cell våddragt. Du kan læse mere om dragten her.

Enestående og innovativ - Garmins dykkercomputer kan det hele 

Garmin Descent MK1 er en utrolig alsidig og eksklusiv dykkercomputer, der tager din undervandsjagt til nye dybder. Garmin Descent MK1 er med sin overflade-GPS ideel til alverdens sportsgrene. Computeren registrerer dine udmattelsesniveauer og uploader samtidig dine puls data direkte til din Garmin Konto. Læs mere om dykkercomputeren her.

Paralenz Dive Camera+  er actionkameraet alle vandentusiaster burde anskaffe sig!

Paralenz Dive Camera+ er et actionkamera i verdensklasse og det eneste i verden, der er designet specifikt til dykning. Det er et utrolig nemt og brugervenligt kamera, der mere eller mindre passer sig selv og justerer rødfilteret automatisk efter dybde. Derudover har billedestabilisering, så du får rolige videooptagelser og pænere billeder. Læs mere om Paralenz Dive Camera+ her.

De mange små detaljer gør Salvimar Hero harpunen banebrydende i UV-jagt verdenen 

Salvimar Hero harpunen føles som en kraftig og solid harpun med de elliptiske former og et 7mm spyd. I vandet skær de elliptiske former sig ubesværet gennem vandet og ligger stabilt. Det luftfyldte kammer er perfekt afbalanceret, så harpunen føles vægtløs i vandet og når spyddet er skudt afsted, blive rharpunen så let, at den automatisk søger mod overfladen. Læs mere her.

Få det optimale ud af hvert finnespark med Salvimars Carbo 151 finner 

Carbon svømmefødder er det bedste du finder på markedet, og med Salvimars mange fordele vil du føle dig som en haj i vandet. Det lette kulfiberblad har en ensktrem smidighed og er særlig velegnet til jagtteknikker, hvor du bruger meget tid på at ligge på lur. Med finnerne dykker du ubesværet ned til dit gemmested og når fisken er p spyddet, accelererer du med fuld kraft mod overfladen. Læs mere her.

Epsealon har lavet en formidabel flåde til undervandsjagt

Den høje kvalitet og flådens størrelse gør den til en formidabel flåde til uv-jagt. Over længere overfladesvømninger er den ideel til en fuldvoksen mand og langs siderne er der plads til at monterer ekstra harpuner og andet udstyr du vil have med på vandet. Selvom flådene r stor, er den ikke til mere besvær end en alm. bøje, men giver en lang række fordele. Læs mere her.

Flåden og den gule bøjeline gør dig synlig i overfladen

Bøjelinen er en af de bedste på markedet og udviklet af Frivannsliv. Den bruges bla. til at fæstne på en torpedobøje eller din flåde til undervandsjagt. Så har motorbåde og andre fartøjer langt større mulighed for at få øje på dig. Læs mere her.

Har du spørgsmål til Morten Villadsens jagtsæt?

Husk at vi hos Kingfish altid står klart til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: dyk@kingfish.dk 

Specifikationer
SKU JAGTPAKKE-MV
Brands Kingfish
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • 90 dages returret90 dages returret
 • Gratis retur ved ombytning af vareGratis retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Spar 20 %
  Startpakke UV-Jagt Pakketilbud Deluxe

  Fra 6.208,80 DKK Normalpris 7.761,00 DKK

 2. Spar 20 %
  Startpakke UV-Jagt Pakketilbud Elite

  Fra 11.168,80 DKK Normalpris 13.961,00 DKK

Hvad leder du efter?