Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm Våddragt - kvinder

Open-cell våddragt til de kølige dyk med super streetch 

Læs mere om Open-Cell våddragter

2.599,00 DKK

Den stilrene våddragt til undervandsjægeren der ikke vil gå på kompromis

Jak Boenos våddragt "Thermoskin Dark" i 7 mm, er en våddragt til den nordiske undervandsjæger der ikke går på kompromis. Våddragten har en god camouflage evne og med de sorte og grå nuancer, får du en flot og stilren dragt.
Våddragten er specielt god til de nordiske forhold, da den holder virkelig godt på varmen og dermed giver dig længere tid i vandet. Modellen i 7mm fås også til mænd.

Derudover findes dragten også i 5mm til både mænd og kvinder.

Det miljørigtige valg, hvis du har et grønt hjerte

Våddragten er lavet af det miljørigtige Yamamoto Limestone neopren, der i produktionen udledder en hel del mindre CO2 end ved almindelige produktionsformer med neopren. Der bruges derudover langt mindre vand og færre kemikalier og der bliver brugt genbrugsmaterialer som gamle bildæk og plastikflasker, der gør produktionen mere bæredygtig. 

Med en open-cell våddragt, kan du nyde dykkerturen endnu længere

Den største fordel ved en open-cell våddragt er, at den holder en hel del bedre på din kropsvarme end en almindelig våddragt gør. Det gør den fordi den rå neopren på indersiden af dragten, minimere vandudskiftningen våddragten. Din krop bruger derfor mindre energi på at varme vandet og dragten op, og du kan dermed holde varmen i længere tid. Den rå neopren betyder også at dragten kan være svær at få på, hvis du ikke følger vores anbefalinger her. 

Våddragten giver dig en virkelig god bevægelsesfrihed i vandet

Dragten har en super høj elastisitet der giver dig ekstra stor bevægelsesfrihed når du svømmer. Dragten er todelt, hvilket har den lækre fordel, at der ikke er nogen lynlås. Lynlåsen der normalt sidder på ryggen på den almindelige våddragt, mindsker både fleksibiliteten og smidigheden i ryg-regionen. De områder der særligt er udsat (ofte bryst, knæ og albuer) har fået et ekstra lag beskyttelse i form af ekstra neopren, der gerne skulle give din våddragt en længere holdbarhed. 

OBS. Jak Boenos kvindemodel er lidt små i størrelserne, så er du normalt en størrelse medium, skal du formegentlig bruge en størrelse large. 

Har du spørgsmål til produktet eller vil vide mere om størrelser?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83 eller via vores mail: dyk@kingfish.dk

Book en rådgiver

Book en af vores rådgivere i butikken, rejsebureauet og kursuscenteret. Vi står klar med personlig ekspertrådgivning, når du har tid. Mød os i butikken eller lad os ringe dig op. Book en tid her. 

Specifikationer
SKU JB-7MM-W
Brands Jak Boeno
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?