Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm Våddragt - mænd

Våddragt til de kølige dyk med super stretch 

Læs mere om Open-Cell våddragter.

Fås også til kvinder her.

2.599,00 DKK

Jak Boenos super komfortabel open-cell våddragt med ekstra stretch og flot design

Våddragten Thermoskin Dark fra Jak Boeneo, er en våddragt til dykkeren der vil have det bedste. Med den 7mm tykke våddragt, kan den nordiske undervandsjæger holde varmen i længere tid og dermed få mere ud af jagten. Dragten fås også til kvinder i 7mm.

Derudover findes dragten også i 5mm til både mænd og kvinder

Det miljøvenlige valg til dig der tænker på miljøet

Våddragten er lavet af Yamamoto Limestone neopren. Et innovativt ikke-petroliums baseret materiale, der giver en langt bedre og mere grøn produktion. Derudover bruges der mindre vand og færre kemikalier og genbrugsmaterialer som gamle bildæk og plastikflasker er en del af produktionen af våddragten. Så har du et grønt hjerte, er denne dragt det rigtige valg. 

Få følelsen af total frihed med våddragten der giver dig optimal bevægelsesfrihed 

Dragten har en høj elasticitet der gør, at du får en stor bevægelsesfrihed når du ligger i vandet. Dragten er todelt, hvilket har den geniale fordel, at der ikke er en lynlås tilknyttet dragten. På den måde får du større fleksibilitet i hele dragten, da en lynlås altid vil gøre dragten mere statisk i ryg-regionen. 

Hvorfor skal du vælge en open-cell våddragt?

Den store forskel på en almindelig og en open-cell våddragt er materialet på indersiden af dragten. På indersiden af en open-cell våddragt finder du rå neopren, der klistrer til din krop når du tager dragten på. Heldigvis er der en smart og nem måde, at komme udenom det problem.

Hvis du skyller våddragten og dig selv med shampoo eller balsam, glider du i dragten uden problemer. Når du har fået den på, giver den til gengæld en langt bedre varme og større fleksibilitet. 

De områder der er ekstra udsat, når du dykker (bryst, knæ og albuer) har fået tilsat et ekstra lag neopren for beskyttelse. 

Du kan læse mere om open-cell og hvordan du bruger en open-cell våddragt lige her. 

Har du spørgsmål til produktet eller vil vide mere om størrelser?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83 eller skriv til os på mail: dyk@kingfish.dk

Book en rådgiver

Book en af vores rådgivere i butikken, rejsebureauet og kursuscenteret. Vi står klar med personlig ekspertrådgivning, når du har tid. Mød os i butikken eller lad os ringe dig op. Book en tid her. 

 

Specifikationer
SKU JB-7MM-M
Dragt til Mænd
Brands Jak Boeno
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?