Kingfish Beklædt Torpedobøje

Nyhed fra Kingfish

Slidstærk torpedobøje, der er oplagt til undervandsjagt. Højner sikkerheden i vandet.

OBS. Bøjeline medfølger ikke.

299,00DKK

Slidstærk dobbelt-laget bøje oplagt til UV-jagt

Kingfish Torpedobøjen her, kommer med et stærkt lag nylon udenom inderblæren i PVC, som gør bøjen endnu mere modstandsdygtig overfor de ridser, stød og afskrabninger, der kan punktere en normal enkelt-laget gummi eller PVC bøje. Torpedobøjer er overlegne i fht. almindelige dykkerbøjer når det drejer sig om undervandsjagt - bøjen er simpelthen lettere at trække med sig når man jager.

En bøje øger din sikkerhed i vandet

Bøjen er iøjnefaldende og leveres med det blå-hvide alpha-flag samt dykkerflag. Til brug i DK, skal du benytte det blå-hvide flag. Undervandsjagt er ikke en helt ufarlig sport. bla. fordi du som UV-jæger ligger i vandoverfladen i en ofte mørk våddragt, der gør dig svær at se for motorbåde og andre fartøjer. Er du dykket ned, er det praktisk talt umuligt at se dig fra en båd, hvis du ikke medbringer en bøje. En bøje med et stort alpha flag gør dig endnu mere synlig, så fartøjer i området bliver opmærksomme på at der er en dykker i vandet.

Praktisk bøje med nem fæstning af udstyr

Kingfishs beklædte Torpedobøje har på siderne 7 D-ringe i kraftig plastic, så du nemt kan hænge din fish-stringer, karabiner, reb og udstyr du måtte have med på vandet. Vi anbefaler at bruge en Salvimar bungee tech, som er en blød og føjelig elastisk flydeline på 4m, men som kan trækkes til 16m. Den er meget nemmere at arbejde med, og du risikerer ikke at få dig selv viklet ind på samme måde. Tilvælg den nedenfor under relaterede produkter.

Specifikationer Kingfish BeklædtTorpedobøje

  • Slidstærkt nylon cover
  • Inderblære i kraftigt PVC
  • Dimensioner: 80 x 20 x 18 cm (LxBxH)
  • 7 kraftige D-ringe
  • Stort Alpha flag på 29 x 20 cm
Specifikationer
SKU FB006-N
Brands Kingfish
Product travel image /k/i/kingfish-torpedob_je-bekl_dt-2.jpg
Product upsell image no_selection
Product card image /k/i/kingfish-torpedob_je-bekl_dt-2.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?