Kingfish fridykkerbøje

En lækker og iøjenfaldende overfladebøje til både fridykning og scubadykning. 

1.199,00 DKK

Iøjnefaldende Fridykker bøje sikrer dig i og under vandet

I Kingfish’s række af bøjer har vi fået lavet en lækker og iøjnefaldende overfladebøje, til både fridykning og scuba. Bøjen har flere funktioner, men den vigtigste er at den gør dig synlig for motorbåde, kajakker og andre fartøjer, som ellers har meget svært ved at se dig i vandet. Den gule farve gør bøjen nem at spotte, men for øget synlighed og sikkerhed, er det også muligt at montere et dykkerflag.

Slidstærk bøje med god plads til alt dit udstyr

Bøjen er opbygget i slidstærk PVC med en oppustelig indre PVC ring og en kraftig top og bund, som danner et hulrum til opbevaring af medbragte ting, der ikke skal med under vandet. Hulrummet kan indeholde op til 100 meter 10 mm reb, og er nemt at komme til via den lange dobbelte lynlås i toppen. Lynlåsen har store kraftige skydere, der ubesværet betjenes også med handsker på. I det indvendige hulrum findes også den kombinerede indblæsnings- og dumpventil, som mindsker risikoen for lækage og samtidig gør det nemt at tømme bøjen for luft. Bøjen pustes nemt og hurtigt op oralt, men kan også kobles til en pumpe (medfølger ikke).

Bøje med mange praktiske detaljer så du kan koncentrere dig 100% om din vejrtrækning

Kingfish fridykker bøjen har drænhuller i den kraftige bund, så du ikke skal bekymre dig om at vende bøjen for at tømme den for vand. Samtidig har vi moteret en D-ring under bunden i midten til montering af karabinhage med reb og bundvægt, så bøjen ligger extra stabilt i vandet. Bøjen har desuden 6 YKK D-ringe; 4 på undersiden, 1 på oversiden og 1 i hulrummet, så flere bøjer nemt kan hægtes sammen. Vi har udstyret bøjen med 16 ergonomiske greb – 8 på oversiden og 8 på undersiden – så den er nem at håndtere og transportere. Grebbene gør det også komfortabelt og sikkert under ’breathe up’, så du kan koncentrere dig 100% om din vejrtrækning.

Gennemtænkt bøje til både fridykning og scuba

Du får her en virkelig gennemtænkt og robust bøje, med detaljer der tilgodeser både den rekreative og mere dedikerede fridykker, samt scuba dykkeren der ønsker en iøjnefaldende bøje.

Specifikationer:

• Robust bøje af slidstærk PVC
• Vægt 2,25 kg
• Diameter 73 cm / højde 18 cm
• Kombineret indblæsnings- og dumpventil, som kan pustes op oralt eller med inflatorslange
• 16 ergonomiske håndtag til træning og transport
• Stort opbevaringsrum med praktisk lang lynlås
• D-ring i bunden til montering af karabinhage og bly
• 6 YKK D-ringe
• Store drænhuller
• Iøjnefaldende gul farve
• Mulighed for montering af flag

Specifikationer
SKU FB008
Brands Kingfish
Product card image /k/i/kingfish-fridykkerb_je7.jpg
Product upsell image no_selection
Product travel image /k/i/kingfish-fridykkerb_je7.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?