Kingfish Snorkelvest

Kingfish snorkelvest med logo

349,00 DKK

Snorkelvest til både børn og voksne - gør snorkling mulig for alle

Hvis du er nysgerrig på hvad der gemmer sig af liv under vandoverfladen, men ikke føler dig helt tryg ved havet, er denne snorkelvest en rigtig god løsning. 

Havet er en fascinerende størrelse og det er vildt at tænke på, hvor meget liv der egentlig findes bare få meter nede. Det er en verden vi stadigvæk har utrolig meget at lære om, men én ting er dog sikkert. Den er smuk og utrolig betagende. 

Lad børnene gå på opdagelse under vandoverfladen med en snorkelvest

For mange kan det være en smule grænseoverskridende at springe i vandet, hvis man ikke kan bunde. Det kan også være, at børnene ikke er helt klar til at svømme frit i vandet med en dykkermaske og snorkel. Med en snorkelvest er der ingen undskyldning for at springe ud i det.

Snorkelvesten er dejlig komfortabel og gør dig synlig får motorbåde og andre fartøjer på havet

Snorkelvesten sidder med nakke og mavestroppen godt fast omrking overkroppen. Så behøver du ikke bakse med en ukomfortabel vest i vandet. Den orange farve gør det lettere for både og andre fartøjer på vandet at se dig og med mundstykket på dit venstre bryst, kan du hurtigt og nemt puste vesten op. 

Tag din snorkelvest med på ferien og opdag det vilde naturliv under vandoverfladen vi ikke finder i Danmark

Snorkelvesten fylder ikke særlig meget når den er tømt for luft og endnu bedre, så vejer den næsten ingenting. Derfor er den super praktisk at tage med på ferien, hvis du har planer om at skulle snorkle. 

Specifikationer
SKU SV001
Brands Kingfish
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Spar 20 %
  Snorkelsæt - Junior - Basic+

  Fra 596,00 DKK Normalpris 745,00 DKK

 2. Spar 20 %
  Snorkelsæt - Basic+

  Fra 916,80 DKK Normalpris 1.146,00 DKK

Hvad leder du efter?