Hvorfor handle hos os?

Fri fragt ved køb over 500 kr.

90 dages returret*

Hurtig levering: 1-2 hverdage

(15 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Spar op til 27%
  Subzero Skagerak 3/2mm Våddragt - Havsvømning
  1.299,00 DKK Normalpris 1.799,00 DKK
 2. Spar 75%
  Salvimar 2,5mm Fluyd Pure Swim - Herre
  499,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
 3. Spar 75%
  Salvimar 2,5mm Fluyd Pure Swim - Dame
  499,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
 4. Spar op til 33%
  Salvimar 1,5mm FLuyd Rise Våddragt
  999,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
 5. Spar op til 5%
  Garmin Descent MK2s Dykkercomputer
  8.499,00 DKK Normalpris 8.999,00 DKK
 6. Spar 13%
  Paralenz Vaquita - Undervandskamera
  Tilbudspris 4.849,00 DKK Normalpris 5.599,00 DKK

Black Friday er desværre slut for denne gang

Black Friday og Black Week er desværre slut for denne gang. Men vi kommer stærkt tilbage igen næste år. 

Hold dig opdateret på Black Friday og vores mange gode tilbud ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, bliver du den første til at høre om nye gode tilbud, nye varer på webshoppen og holdt opdateret på kurser og ture.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 
Du kan læse vores persondatapolitik her. Såfremt du ønsker at afmelde dig Kingfish nyhedsbrev, kan dette gøres via linket nederst i nyhedsbrevet eller ved at sende en mail til dyk@kingfish.dk

Praktisk information omkring Black Friday & Black Weekend i Kingfish

På Kingfish.dk skyder vi den store Black Friday & Black Weekend i gang torsdag d. 25. november kl.18.00, hvor alle vores Black Friday tilbud bliver tilgængelige for alle. 

I butikken starter Black Friday fredag d. 26. november kl.10.00, hvor vi ruller den sorte løber ud og åbner dørene for vores mange tilbud. 

Køb dit drømme havsvømmeudstyr til Black Friday tilbudspriser

Black Friday er en fantastisk mulighed for, at få købt det udstyr, man altid har gået og drømt om. Til Black Friday vil der være tilbudspriser på udstyr til havsvømning i alle kategorierne så du kan godt begynde at glæde dig allerede nu og sætte et stort kryds i kalenderen.

Så hvad enten dine drømme går på en ny lækker våddragt til havsvømning, en ny svømmecomputer, en ny frisk svømmebøje eller et sæt friske , kan du godt begynde at glæde dig til Black Friday.

Køb dine julegaver til Black Friday & Black Weekend

Black Friday er en oplagt mulighed for at få købt dine julegaver. Hvad enten du har en dykker eller undervandsjager i familien, måske en der drømmer om at komme på vandet med et paddleboard, en der skal ud at rejse til de varmere himmelstrøg, eller en der går med en gemt havsvømmer i maven, men mangler det sidste skub, så har vi med garanti den helt rigtige julegave til at lægge under juletræet.

Vi har samlet alle vores  Black Friday tilbud på Kingfish.dk, hvilket betyder at du kan sidde hjemme i din sofa, og få styr på julegaverne med en god kop kaffe. På den måde får du mere tid til alt det der virkelig betyder noget. Familien og julehyggen. 

Husk at du får fri fragt ved køb af dykkerudstyr for over 500 kr. 

På Black Friday har vi som alle andre dage på året, fri fragt ved køb af udstyr til dykning eller undervandsjagt for 500 kr. eller mere. Så fyld indkøbskurven op med drømme udstyret og få det leveret lige til døren - helt gratis. 

Hvad er Black Friday egentlig?

Black Friday er et fænomen, der oprindeligt stammer fra USA. Black Friday markerer amerikanernes Thanksgiving, ved dagen efter at skrue priserne helt i bund både i butikker og på webshops. Her står folk i laaange køer, for at få fingrene i vanvittige tilbud. 

Black Friday er for mange blevet startskuddet for årets julegave-indkøb og siden 2005, har Black Friday været årets største shopping dag.

Black Friday i Danmark

Black Friday kom for første gang til Danmark i 2013, hvorefter shoppingdagen er blevet en større og større handelsdag for hvert år. 

Men vidste du, at Black Friday faktisk ikke er den største handelsdag på verdensplan? Singles Day er i Asien, årets og verdens største handelsdag, der får Black Friday til at blegne til sammenligning. Den kinesiske online gigant Alibaba (der opfandt Singles Day), omsatte på blot 1 minut, for svimlende 1 mia. kroner.  

Hvorfor kalder vi det Black Friday?

Black Friday menes at stamme fra 1950'erne i Philadelphia, da tusindvis af mennesker strømmede ud på gaderne efter Black Friday. Der blev "sort" af mennesker, hvor af man mener, navnet "Black Friday" oprindeligt stammer fra. 

Nogen mener også, at navnet Black Friday opstod, fordi det var den tid på året, hvor butikkerne virkelig begyndte at få sorte tal på bundlinjen.

Vi håber alle får en forrygende Black Friday og Black Weekend.

Hvad leder du efter?