(19 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Spar 46 %
  Komplet paddleboard - 2 x Subzero Glacier SUP Boards 10'6"

  Fra 4.800,00 DKK Normalpris 9.000,00 DKK

 2. Spar 48 %
  Komplet paddleboard - 3 x Subzero Glacier SUP Boards 10'6"
  6.900,00 DKK Normalpris 13.500,00 DKK
 3. Spar 51 %
  Komplet paddleboard - 4 x Subzero Glacier SUP Boards 10'6"
  8.800,00 DKK Normalpris 18.000,00 DKK
 4. Spar op til 32%
  Aqua Marina Magma SUP Paddleboard 10'10" - 11'2" - Komplet SUP pakke
  3.600,00 DKK Normalpris 5.299,00 DKK
 5. Spar 31%
  Aqua Marina Hyper Touring SUP Paddleboard 11'6 - Komplet SUP pakke
  Tilbudspris 4.400,00 DKK Normalpris 6.399,00 DKK
 6. Spar 29%
  Aqua Marina Vibrant SUP Paddleboard 8'0" - Komplet SUP Pakke Børn
  Tilbudspris 2.400,00 DKK Normalpris 3.399,00 DKK
 7. Spar 28%
  Aquatone Wave Allround Oppustelig SUP Paddleboard 10'6 - Komplet SUP pakke
  Tilbudspris 3.299,00 DKK Normalpris 4.599,00 DKK
 8. Spar 13%
  Aztron Nova Compact Oppustelig SUP Paddleboard 10'0 - Komplet SUP pakke
  Tilbudspris 3.700,00 DKK Normalpris 4.299,00 DKK
 9. Udsolgt
  Aqua Marina Breeze SUP Paddleboard 9'10" - Komplet SUP Pakke
  Tilbudspris 2.700,00 DKK Normalpris 3.899,00 DKK
 10. Udsolgt
  Aqua Marina Vapor SUP Paddleboard 10'4" - Komplet SUP Pakke
  Tilbudspris 2.900,00 DKK Normalpris 4.200,00 DKK
 11. Spar 29%
  BIC Beach Oppustelig SUP Paddleboard 10'6 - Komplet SUP pakke
  Tilbudspris 3.900,00 DKK Normalpris 5.499,00 DKK

Begynderguide til oppustelige Paddleboards – Hvad skal du være opmærksom på?

SUP Boards adskiller sig fra almindelige surfboards, ved at være både længere og bredere og med mere opdrift. Det gør det muligt at balancere langt nemmere på dem, og er måske en af grundene til, at netop SUP er blevet så populært.

Når du skal vælge et SUP Board er det vigtigt at overveje hvad du vil bruge det til. Nogle SUP Boards er bedst til bølger, andre egner sig bedst til fladt vand og nogle kan måske klare begge dele.

Volumen og størrelsen på dit Paddleboard

Volumen siger noget om, hvor stor en opdrift dit paddleoard har. Er du en tung surfer, skal du overveje at vælge et SUP Board med høj volumen / opdrift, hvorimod du som den lidt lettere surfer kan nøjes med mindre volumen / opdrift. Samtidig er det vigtigt at du ikke vælger et SUP Board med al for høj volumen i forhold til din vægt, da SUP Boards med høj volumen også er mindre manøvredygtige.  

Du kan se på tabellen nedenunder, hvilken volumen der passer til din vægt. Vær opmærksom på at det kun er vejledende. Er du i tvivl er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Vægt:                             Volumen:

50-70 kg                        140-180 L 
70-90 kg                        180-280 L
+ 100 kg                          + 300 L

Hvis du følger volumen i forhold til din vægt, vil størrelsen på SUP Boardet som regel følge med. Men er du i tvivl kan denne tommelfingerregel måske hjælpe dig. Som kvinde anbefaler vi en størrelse der ligger mellem 9’10 – 10’8. Som mand anbefaler vi en størrelse der hedder 10’6 – 12’6.

Hvilket slags Paddleboard skal man vælge?

Når du har fundet ud af hvilken volumen du skal bruge, er det tid til at beslutte dig for, hvad du skal bruge dit SUP Board til. Vil du primært bruge dit SUP Board på fladt vand eller i bølger? Skal det være et begyndervenligt SUP Board og skal det være et Paddleboard hele familien kan få glæde af? Det kan også være du ønsker at dit SUP Board skal være hurtigt på vandet eller velegnet til at tage på langtur på.

All-Round Paddleboards

All-round SUP Boards er de nok mest almindelige SUP Boards og dem der er bedst velegnet til nybegynderen eller familien der drømmer om at komme ud på vandet med hele familien. Et All-round SUP Board er ikke specialiseret i en type vand. Du kan bruge SUP Boardet i både mellemstore bølger og på fladt vand. All-round SUP Boardet er perfekt til leg og hygge, men kan selvfølgelig også bruges af dig, der ønsker et SUP Board til de længere sessions på vandet.

Du kan læse mere om vores All-round SUP Boards her, hvor du også finder vores store udvalg af All-round SUP Boards. 

Touring Paddleboards

Touring SUP Boardet er en fusion mellem det velkendte all-round SUP Board og et Race SUP Board. Touring SUP Boardet har et smallere design end all-round boardet og et bredere design end race boardet. Det betyder at du kan opnå en relativt høj fart i forhold til all-round boardet, men samtidig får en bedre stabilitet og lettere balance end race boardet. Touring SUP Boardet egner sig rigtig godt til de længere ture. Du kan bruge boardet både på fladt vand og i havet med mellemstore bølger.

Du finder alle vores Touring SUP Boards her, hvor du samtidig kan læse mere om det fede ved at vælge et Touring board.

SUP eller Paddleboard er sjov og fed motion på vandet for alle

SUP eller Stand Up Paddle som man også kalder det, er en sport der oprindelig stammer fra Hawaii. Gennem de sidste år, har SUP gjort sit indtog i store dele af verden og er efterhånden blevet lidt af en darling og en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden. SUP er både for den aktive familie, den sporty type der dyrker SUP som en decideret motionsform og den konkurrencedygtige, der har taget SUP til helt nye højder og dyrker SUP på konkurrenceniveau.

SUP er for alle. Lige meget om du er 75 år eller 10 år. Om du er mand eller kvinde, tyk eller tynd. Og det er måske lige netop derfor, at SUP er blevet så populært herhjemme.

Hvad kan man bruge et SUP board til?

Med et SUP board har du et utal af muligheder for at få en sjov og spændende dag på vandet. Som den aktive familie, kan man med fordel tage SUP boardet med på stranden og bruge det som et udvidet badedyr. Vælger du et lidt bredere og længere SUP board, kan du tage dit barn, din kone eller din hund med vandet og få en sjov og hyggelig tur ud af det.

Afhængigt af hvilket SUP board du har valgt, har du forskellige muligheder. Der findes mange former for SUP board og de kan alle noget forskelligt. Vælg et SUP board du kan bruge til at surfe med, eller et SUP board der kan bruges til at dyrke Yoga på vandet. Det kan også være du hellere vil på langtur og dermed skal vælge et touring SUP board.

Hvorfor skal du vælge et oppusteligt Paddleboard

Det oppustelige SUP Board er det helt rigtige valg for dig der ønsker fleksibilitet. Det fedeste ved et oppusteligt SUP Board er at du kan tage det med overalt og du kan have det opbevaret relativt let, selv hvis du bor i en lille lejlighed. Smid SUP Boardet på ryggen og cykle til stranden eller fyld ladcyklen med godt humør, ungerne og et SUP Board.

Der selvfølgelig forskel på kvaliteten af oppustelige SUP Boards, men det vigtigste ved dit paddleboard er at det har en god stivhed og den rigtige størrelse i forhold til din vægt. Læs afsnittet om valg af paddleboard, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse SUP Board du skal vælge.

Hvis dit paddleboard har en høj stivhed, har det også en høj stabilitet. Stivheden er der hvor det oppustelige SUP Board adskiller sig mest fra et Hard SUP Board, men med nutidens teknologi, kan de bedste oppustelige SUP Boards virkelig konkurrere med Hard boards. Og lægger du det sammen med de oppustelige SUP Boards fleksibilitet og praktiske fordele, er det oppustelige SUP Board at foretrække for rigtig mange. Desuden er oppustelige SUP Boards mere hårdføre og tåler bedre stød og slag, uden at gå i stykker.

Hvad leder du efter?