XDEEP Stealth 2.0 REC Sidemount

XDEEP Stealth 2.0 REC Sidemount

Varenr.: SM-S2R-S2

Vi afsender i dag, hvis du bestiller inden:

Timer
Minuter
Sekunder

Status: Begrænset lager

3.899,00 DKK

Super lækker vinge til rekreativ sidemount - vrag og huledykning  

ELLER

At dykke med sidemount giver dig ekstra stor bevægelsefrihed og med XDEEPs Stealth 2.0 får du fantastisk balance i vandet 

Der er særligt to ting der har gjort sidemount dykning mere og mere populært. Fleksibiliteten og sikkerheden. Sidemount dykning er ikke kun for teknisk dykning, men fungerer ligeså godt og er lige så relevant for rekreativ dykning. 

Sikkerhed, fleksibilitet og mindre fylde i vandet gør den perfekt til at udforske huler, grotter og vrag

XDEEP har udviklet en sidemount vinge der tilbyder dig stor fleksibilitet i dine bevægelser i vandet, men også i selve vingen. Den er fuld ud justerbar så den kan tilpasses din specifikke kropsfigur og med sikkerhedsforanstaltninger som hurtig release af vingen og en purge ventil i bunden der er nem at få fat i. Det gør det super let at have kontrol over din opdrift. 

Vingen fylder mindre og med tankene under skuldrene, gør den det lettere at bevæge sig rundt i huler, grotter og vrag.

Sidemount giver dig det vi alle gerne vil have - muligheden for mere tid i dybet

Mere luft er selvfølgelig alfa omega for at kunne blive længere i vandet. Det giver sig selv. Så når du vælger at kaste dig ud i at dykke med sidemount får du mere tid til at udforske den vidunderlige verden af liv under overfladen. Det kræver træning og teoretisk undervisning at blive klar til sidemount, så hvis du ikke allerede har et Padi Sidemount Diver Specialty, kan du få det hos Kingfish og udvide dine dykkerkompetencer. 

Du får et mindre luftforbrug og langt bedre trim i vandet 

Sidemount betyder, at du dykker med dine flasker på siden af kroppen, under skuldrene. Din balance øges markant ved at flytte din tank fra ryggen i en backmount-konfiguration til en tank i hver side af din krop. Din stabilitet bliver samtidig bedre fordi du mindsker din højde og blivere bredere. Det giver i sidste ende lettere kontrol over dit trim og kan optimere det helt perfekt. Du bruger dermed mindre energi i vandet og sparer samtidig på din luft. 

Specifikationer for XDEEP Stealth 2.0 REC sidemount vinge

  • Perfekt til rekreativ sidemount dykning, vrag og hule dykning med to tanke
  • Opdrift: 13 L.
  • Harness type: Stealth 2.0 sidemount harness
  • Èn universel størrelse, der kan justeres såd en passer til alle
  • Total vægt: 2.6 kg. 

Har du spørgsmål til produktet?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83 eller via vores mail: dyk@kingfish.dk

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk