Fantastiske strande på din dykkerferie Kom tæt på rævehajer Resortets strand på Malapascua Hvalhajer er en stor oplevelse De mindste pygmæ søheste Restaurant på stranden Flamboyant cuttlefish Dagstur med hvalhajer Små og større søheste Rævehaj på Malapascua Dyk på flotte koralrev på Apo Island Makro i verdensklasse Flot karamel farvet sandstrand ved Dumageuete Slap af i poolen.. Lækre deluxe værelser i tropisk have Dyk med de mindste makro dyr på Filippinerne Snorkling med hvalhajer på Filippinerne Rævehajer på Malapascua

Enestående dykning i den populære destination Filippinerne

Vi gentager succes grupperejsen fra 2016 og 2017 og besøger igen vores to mest populære rejsemål på Filippinerne. Vi bor på tropeøer og paradisstrande og nyder fantastisk makro-dykning og flotte koralrev kombineret med store hvalhajer, vrag & den meget smukke rævehaj der bliver helt op til 6m lang.

Malapascua - makrodykning i verdensklasse

I Visayan havet på den nordlige tip af øen Cebu, ligger den lille ø Malapascua hvor vi starter vores dykkerrejse. Øen er kun 2,5 km lang og 1 km bred, har en smuk hvid bountystrand og er langt væk fra masseturismens stress og jag.

Malapascua er verdenskendt fordi man her kan dykke med de smukke og sjældne rævehajer, men du finder også makrodykning i verdenklasse med nøgensnegle, spøgelsesfisk, pygmæsøheste og tudsefisk på de lokale koralrev, og dertil kommer nogle fantastiske dagsture med alt fra koralvægge til store vrag.

Dumaguete - hvalhajer og flotte koralrev

Næste stop er Dumaguete på den sydlige del af øen Negros Oriental. Her kommer vi til at opleve koralrev i verdensklasse, flotte strande med mørkt vulkansand og masser af muligheder for sightseeing på land. Hvad enten du dykker eller ej er dette rejsemål noget for dig!

Vulkansand fremhæver farverne og giver utrolig smuk dykning

Dykkerstederne langs Negros kyst byder på fantastisk makrodykning hvor farverne fremhæves flot mod det mørke vulkansand og hvor der også er vulkanske varmekilder der giver et unikt makroliv. Udover kystdykning har vi planlagt to "must-see" dagsture - en dagstur til Apo Island der byder på ét af Filippinernes flotteste og bedst bevarede koralrev og en dagstur til Oslob hvor vi kan dykke og snorkle med hvalhajer. 

Sådan ser dagsprogrammet ud for grupperejsen til Filippinerne: 

Dag 1: Afrejse
Dag 2: Ankomst Cebu og køretur + sejltur til Malapascua. Indkvartering på dykker strand resort.
Dag 3 - 7: Dykning og afslapning på Malapascua.
Dag 8: Fra Malapascua kører og sejler vi sydpå og nedover Cebu Island til Dumaguete som ligger på øen Negros Oriental. Det er en flot tur og vi stopper undervejs og spiser frokost. Ankomst om aftenen til vores lækre dykker strand resort.
Dag 9 - 13: Dykning, afslapning og sightseeing ved Dumaguete. 
Dag: 14: Indenrigsfly til Manila og derfra videre mod Danmark.
Dag 15: Hjemkomst.

Har du spørgsmål til grupperejsen til Filippinerne?

Vores fantastiske rejsebureau sidder klar ved telefonerne og vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende en mail: rejser@kingfish.dk

Få mindst 20 uforglemmelige dyk

Vi har inkluderet 20 dyk på denne rejse - 10dyk på Malapascua og 10dyk ved Dumaguete - men det er muligt at dykke meget mere! på Malapascua kan du dykke helt op til 5dyk/dag og ved Dumaguete 3-4 dyk/dag. Under opholdet i Dumaguete har vi inkluderet en dagstur til Apo Islands fantastiske koralhaver og en dagstur til Oslob/Sumilon hvor vi bl.a. tager ud og snorkler med hvalhajer.

Masser af landaktiviteter

Vi har også mulighed for masser af flot sightseeing ved Dumaquete hvor området byder på flot natur og aktiviteter som vandfald, højland, hulesystemer, varme kilder, rismarker, jungleture, søer og hele 3 golfbaner. Kort sagt - noget for enhver når man ikke er i vandet :o)

Malapascua - rævehajer, makro og vrag

Malapascua er kendt som det allerbedste sted i hele verden at møde den langhalede rævehaj (thresher shark) som er en af de smukkeste hajer der findes. Rævehajen kan blive helt op til 6m lang (ca. halvdelen er hale) og det er dybe rev som ”Monad Shoal” der har gjort Malapascua berømt som ét af de eneste steder i verden hvor denne type haj bliver observeret på daglig basis. På Monad Shoal har du desuden god chance for at møde mobula mantarokker og ørnerokker, mens du venter på rævehajerne.

Dykkerstederne omkring Malapascua byder på et flot makroliv og er bl.a. hjemsted for mange blæksprutter, flere typer nøgensnegle, pygmæ søheste og mandarinfisk der alle er fantastiske motiver for enhver makrofotograf. Derudover er der dagsture til paradisøer hvor du kan dykke med nursehajer, hvidtippede revhajer og pigrokker, og du kan også dykke på det 90m lange vrag ”Doña Marilyn” - et fragtskib der sank i 1982 og desværre tog 6 besætningsmedlemmer med sig i graven.

Dumaguete - Koralrev, makro og hvalhajer

De fleste dykkersteder langs Negros kyst ligger kun 5-15min sejlads væk fra vores dykkerresort og byder på et flot fiskeliv og fantastisk makrodykning - ikke mindst pga. varme vulkanske kilder der strømmer ud af havbunden flere steder. Her kan du bl.a. dykke med miniature tudsefisk, søheste, nøgensnegle og ghost pipefish og dyrenes farver fremhæves rigtig flot mod det mørke vulkansand. Udover flot dykning i nærområdet byder Dumaguete på flere muligheder for dagsture til forskellige øer og marineparker hvoraf de fleste ligger indenfor ca. 1 times sejlads.

Dagstur - Oslob og Sumilon

Dagsturen til Oslob byder på nærkontakt med havets største fisk - den mægtige hvalhaj. Engang blev hvalhajerne fisket af de lokale, men nu tillokkes de istedet med krill/plankton og vi får mulighed for nærkontakt med de store dyr. Anden del af dagsturen går til den lille trope ø Sumilon hvor vi dykker to dyk på flotte koralrev.

Dagstur - Apo Island 

Dagsturen til Apo Island er et "must-dive" og er kendt som ét af Filippinernes flotteste og bedst bevarede farverige koralrev. Her dykker du i et imponerende fiskeliv med stimer af trevally og mange skildpadder og Clown Fish City er bare et af dykkerstederne på Apo, som beskriver et område fuldstændig dækket af anemoner og bogstaveligt talt tusindvis af klovnefisk!

På dagsturene spiser vi frokost på kridhvide sandstrande under høje smukke palmetræer og man befinder sig i et vaskeægte tropeparadis.

Dejlige temperaturer og god sigtbarhed

Lufttemperaturen er ca. 30 grader, vandtemperaturen er 28-29 grader og sigtbarheden ligger normalt mellem 15-25m.Indlogering lige ned til vandet

På denne dykkerrejse til Filippinerne bor vi 6 nætter på Malapascua og 6 nætter ved Dumaguete på flotte dykkerresorts der ligger helt ned til stranden. Begge steder bor vi i lækre deluxe værelser der har badeværelse, aircon, tv og egen balkon/terrasse.

Inkluderet:

- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- Fly: København – Filippinerne t/r
- Indenrigsfly i Filippinerne
- Alle transfers inkl. bådtransfers i Filippinerne
- 6 nætter på strand resort på Malapascua
- 6 nætter på strand resort nær Dumaguete
- Deluxe værelser med bad/toilet, a/c & egen balkon/terrasse
- 20 båddyk inkl. dykkerguide (10 dyk på Malapascua & 10 dyk nær Dumaguete)
- Dagstur til Apo Island (3 af ovenstående dyk inkluderet heri)
- Dagstur til Oslob-Sumilon med hvalhajer (2-3 af ovenstående dyk inkluderet heri)
- Morgenmad alle dage
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. forsikringer & visum
- Drikkepenge
- Leje af udstyr
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Lokale lufthavnsskatter ved afrejse (ca. 20USD/prs)
- Uspecificerede dagsture & tillæg for natdyk/ekstra dyk
- Diverse marinepark/kamera gebyrer*

*Vi gør opmærksom på at der er marinepark- og/eller kamera gebyrer for at dykke mange af de dykkersteder vi besøger på denne dykkerrejse til Filippinerne. Dette gælder også for dagsturene til hvalhajer og Apo Island. Alle gebyrer opkræves lokalt og går til beskyttelse af de lokale marineparker.

Filippinerne - Grupperejse - Mar 2021

DKK 23.999,00
Rundrejse til to favoritter på Filippinerne: Malapascua og Dumaguete. Glæd dig til paradisstrande og dykning med rævehajer, hvalhajer og på koralrev med verdensklasse makroliv.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 6. marts 2021
Varighed 15 dage
Sæson Bedste sæson for vejr og dykning
Bemærkninger Paradis øer med Filippinernes bedste dykning - makro, koralrev, rævehajer og hvalhajer
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email