Subzero

Om Subzero
(lower than zero; below zero)

Subzero er udviklet med en kærlighed og passion for oplevelser i, under og på vandet. Særligt har de nordiske forhold og et bæredygtigt hjerte, været drivkraften for udviklingen af Subzero. Vi har med vores mere end 20 års erfaring med kurser og oplevelser i havet, et unikt kendskab til og forståelse for hvad der er af krav til det udstyr der skal til, for at skabe de optimale forudsætninger for dykning, undervandsjagt, SUP, havsvømning og snorkling under nordiske forhold.

Subzero PaddleBoards

Subzero PaddleBoards er udviklet med en alsidighed og kvalitet, der både kan tåle sol, varme, kulde, frost og is. Vi har selv testet dem over en længere periode og under varierende forhold og fået tilpasset og optimeret dem, så de er både alsidige og lever op til alle vores krav og ønsker.

Subzero PaddleBoards er til hele familien. Det vil sige at du på de gode sommerdage kan medbringe dit Subzero Board på strandturen med ungerne eller tage på hyggelige kanalture i København med kæresten. Men Subzero kan også bruges til de længere ture med oppakning på boardet og på de kolde vinterdage, hvor frosten har bidt sig fast. Subzero er et alsidigt SUP Board og er produceret i en kvalitet, der kan tåle knubs.

Subzero Vådddragter

Subzero, som navnet også antyder, er udviklet til at kunne modstå lave temperaturer og den barske og rå natur, man oplever i norden. Selv sommeren i Danmark er for kold til en shorty eller en 3mm våddragt, når du dykker eller undervandsjager. Står du på SUP, kan det sydpå være nok med en bikini eller badebukser, men skal du på vandet i Danmark, Norge eller Sverige, kan det være en rigtig god ide, at hoppe i en våddragt der holder dig varm, hvis du falder i vandet.

Subzero er udviklet til dig der elsker at dyrke den nordiske natur

Holdet bag Subzero, er eksperter på danske og nordiske forhold. En dragt er ikke bare en dragt. Der er enorm forskel på, hvilke egenskaber en dragt til f.eks. uv-jagt og SUP skal kunne. Vi er klar over vigtigheden af detaljerne, og samarbejder derfor også med ambassadører inden for de forskellige sportsgrene, for hele tiden at få udviklet og optimeret vores produkter.

Vi har mere end års 20 erfaring med kurser i koldt vand. Her har vi fået en unik indsigt i, hvad dit udstyr skal kunne. I Danmark og resten af norden, er der særligt én ting, der spiller en væsentlig rolle. Temperaturen. Temperaturen har stor indflydelse på hvor længe du kan holde varmen i vandet og den stiller selvfølgelig store krav til, hvilket og hvor meget udstyr du skal have på

 

Vores kærlighed og passion for naturen skal kunne mærkes på den bæredygtige front

Vores passion for havet og livet under vandet har spillet en vigtig rolle i udviklingen af produktsortimentet bag Subzero. Vi har gennem hele processen valgt at tage de mest bæredygtige valg. Vi er desværre langt fra i mål, men retningen er lagt og vi er sammen med vores samarbejdspartnere i gang med at finde nye måder at udvikle produkterne på en stadig mere bæredygtig måde.

Subzero har indgået et partnerskab med ReSea Project for en verden med mindre plastik i havene

Hvad betyder det egentlig? Helt konkret betyder det, at vi giver ReSea Project en pose penge, for at fjerne plastik fra verdenshavene. Første år bliver hvad der svarer til 25.000 plastikflasker eller 250.000 mundbind, samlet op af havene og sendt til genbrug på vores regning. Dvs. for hvert Subzero SUP Board eller våddragt du køber, er du med til at støtte projektet og dermed hente plast op af havene i Indonesien. Vores mål er, at vi i vores partnerskab med ReSea Project, kan hente det der svarer til 100.000 plastikflasker eller 1.000.000 mundbind op af havet inden udgangen af 2023 og sørge for at det opsamlede plastik bliver genbrugt til produktion af nye produkter. Du kan følge vores partnerskab med ReSea Project på vores sociale medier.

 

(52 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Hvad leder du efter?