Liveaboard

Palau Liveaboard - Grupperejse - Jan 2021

Grupperejse til det smukke ørige Palau midt i Stillehavet. Glæd dig til verdensklasse dykning med alt fra stille koralhaver, grotter, vrag, patruljerende stimer af hajer, mantarokker i tidevandskanaler og den verdensberømte Jellyfish Lake. Palau er et must-dive!

Se video
Stop

Rejseperiode

22. januar - 1. februar 2021

Varighed

12 dage

Kalender

Højsæson for vejr, hajer og mantarokker samt fuldmåne

Highlights

Ø paradis kendt for hajer, fiskestimer, mantarokker og Jellyfish Lake
34.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Palau Liveaboard - Grupperejse - Jan 2021

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Ørige i Stillehavet med verdensklasse dykning

Tag med på grupperejse til dykkerparadiset Palau der ligger midt ude i Stillehavet og er intet mindre end et must for alle dykkere. Øriget er verdenskendt for sin store marine bio-diversitet med bl.a. kæmpe fiskestimer, skildpadder på hvert eneste dyk, masser af store dyr som f.eks. stimer af revhajer og flotte mantarokker. Dertil kommer at vi også dykker vrag, huler, koralvægge, revplateauer og tidevandskanaler som giver kæmpe variation og understreger Palau som ægte dykkerparadis.

Bo på stor katamaran midt i paradis

Vi har hyret den store liveaboard katamaran "Rock Island Aggressor" som bliver vores base midt ude i det utroligt smukke og frodige øhav og sørger for vi får de bedste oplevelser med hjem. Glæd dig til den bedste dykning mens du er omgivet af azurblåt vand, kridhvide sandstrande og vilde ”mushroom” klippe øer som Palau er verdenskendt for. Efter dagens dykning kan du nyde en drink i solnedgangen i ét af de mest afsidesliggende øriger i Stillehavet…

Oplev Jellyfish Lake og kajaktur i øhavet

Foruden fremragende dykning kan du også glæde dig til en snorkeltur i den berømte "Jellyfish Lake" og så får du mulighed for en dagstur i havkajak rundt imellem de mange smukke paradis øer som Palau består af. To meget specielle oplevelser som du ikke vil gå glip af på din dykkerrejse til Palau.

Video om dykning på Palau fra en tidligere Kingfish grupperejse. Ret lang men du kan jo spole og se de mange forskellige steder med de store oplevelser.

Rejseprogram
 • Dag 1
  • Afrejse Danmark
 • Dag 2
  • Vi er undervejs til Palau
 • Dag 3
  • Ankomst til Palau. Indkvartering på båden og afslapning.
 • Dag 4 - 8
  • 5 hele dage med op til 5 dyk/dag inkl natdyk samt 2 historiske landture samt strandbesøg.
 • Dag 9
  • Vi dykker indtil frokost og derefter sejler vi i havn. Cocktail party på båden og aftensmad på restaurant.
 • Dag 10
  • Vi forlader båden efter morgenmad og tjekker ind på hotel Mulighed for tilvalg af flere dyk eller kajaktur.
 • Dag 11
  • Efter en afslappende formiddag rejser vi mod Danmark.
 • Dag 12
  • Hjemkomst Danmark

Dykning på Palau

På denne dykkerrejse til Palau har vi ialt 5½ dykkerdage med op til 5 båddyk/dag rundt på Palaus bedste dykkersteder. Dertil har vi 2 landture på Palau fra liveaboarden samt en unik snorkeltur i verdensberømte Jellyfish Lake.

Palau har det hele!

Fra beskyttede koralhaver fyldt med farvestrålende revfisk, pygmæ-søheste, mandarinfisk og masser af skildpadder til store mantarokker og strømfyldte rev-plateauer der patruljeres af stimer af hajer, trevally og barracudaer. Derudover ligger der mange store vrag fra 2. verdenskrig og vi kommer også til at dykke i Chandelier Cavern der består af 4 forskellige sammenhængende huler med drypsten og er et rigtig flot dyk. Dykningen på Palau bliver ofte beskrevet som noget af verdens bedste og Palau har 20 gange flere koralarter end hele Caribien. Koralrevene er hjem for over 1500 arter fisk og flere end 700 arter koraller hvilket faktisk siger det hele!

Stimer af hajer, store mantarokker og Blue Hole

Vi dykker bl.a. rev-plateauerne Peleliu Express & Blue Corner som er blandt Palaus mest ikoniske dykkersteder. Her er der brug for reef hooks i den kraftige strøm som tiltrækker mange store pelagiske fisk som hajer, tun, barracuda, rokker, kæmpe groupers, napoleon fisk og stimer af trevally og snappere. Hvis du er heldig kan du se store silvertiphajer og tyrehajer, og endda møde nogle af havets mest sjældne fisk som marlin og sejlfisk.
Andre ikoniske steder vi dykker på denne tur er German Channel og Ulong Channel, som er tidevandskanaler der henholdvis byder på rigtig god chance for mantarokker på rensestationer og baitballs. Og så har vi slet ikke nævnt steder som f.eks. Blue Hole hvor man synker ned i et uendeligt mørkeblåt dyb som senere åbner sig op mod det azurblå hav.

Unik snorkeltur i Jellyfish Lake

På dykkerferien besøger vi også Jellyfish Lake på en snorkeltur. Søen er kendt for store mængder af ufarlige vandmænd, og efter en kort gåtur op over de jungle-beklædte klipper som omkranser søen kommer du på den måske mest surrealistiske og fantastiske snorkeltur i dit liv. Et kendetegn for Palau og et must på din dykkerrejse til Palau.

Fuldmåne ekspedition efter tusindvis af gydende snappere

Vi har planlagt denne grupperejse mens det er fuldmåne på Palau hvor gigantiske stimer på 10.000-30.000 Twin Spot Snappere samles for at føre arten videre. Det har rovdyr som hajer bemærket og ser deres snit til at få et let måltid. Det er ikke altid lige let, men med besætningens hjælp og lidt held med vejret har vi også mulighed for at opleve netop dette fænomen på 1-2 af vores dykkerdage på Palau.

Oplev Palau fra en katamaran liveaboard

På denne grupperejse til Palau har vi hyret den store flotte katamaran "Rock Island Aggressor" som vores base. Vi bor midt midt ude i ørigets skønhed, konstant omgivet af azurblåt vand, kridhvide sandstrande og vilde ”mushroom” øer som Palau er verdenskendt for.

Hvad andre gæster synes

"Rock Island Aggressor var en dejlig båd at bo på. Besætning var fantastisk, godt team sammensat fra flere lande. Alle var meget hjælpsomme og deltog i alle gøremål på skibet ligefra opvask til dykkerguide. Mad og anden forplejning var rigtig god - rigeligt mad og drikke. Dykning levede helt op til vores forventninger - store stimer af fisk, mantaer, hajer og flotte koralrev." 
- Eva og 5 venner, Februar 2019 - 

Pris på din dykkerferie til Palau

Inkluderet: 

- Fly: Kastrup - Palau t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 8 dage / 7 nætter på liveaboard på Palau
- 2 nætter på hotel på Palau/transitby
- 5½ dages dykning med op til 5 dyk/dag
- Jellyfish Lake snorkeltur (fra liveaboard)
- 2 historiske landture fra liveaboard
- Alle måltider på liveaboard (undtagen sidste aften)
- Morgenmad på hotel
- Vand/te/kaffe/sodavand på liveaboard
- Øl & Vin på liveaboard
- Cocktail party på liveaboard sidste aften
- Alle transfers på Palau
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)


Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Drikkepenge
- Leje af dykkerudstyr
- Nitrox
- Lokale lufthavnsskatte PPEF (100 USD/prs)
- Taxes & Fees (240 USD/prs - betales lokalt til båden)
- Aftensmad sidste aften på liveaboard
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Evt. dagstur med havkajak inkl. frokost

Billede på vej

Din Rejseleder

Er på vej lige om lidt

Her kan du snart læse om din rejseleder, om ikke så længe, vi er på vej med info. Vi kan med sikkerhed sige at han eller hun er rar super rar og dykker.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Truk Lagoon - Grupperejse Liveaboard Jan 2021
  22. januar - 1. februar 2021
  42.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2020
  22. januar - 1. februar 2021
  56.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Galapagos Liveaboard Grupperejse okt 2021
  22. januar - 1. februar 2021
  57.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Nødvendig dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset