Liveaboard

Palau Liveaboard - Grupperejse - 10. Nov 2022

Grupperejse til det smukke ørige Palau midt i Stillehavet. Glæd dig til verdensklasse dykning med alt fra stille koralhaver, grotter, vrag, patruljerende stimer af hajer, mantarokker i tidevandskanaler og den verdensberømte Jellyfish Lake. Palau er et must-dive!

Se video
Stop

Rejseperiode

10. nov - 24. nov 2022

Varighed

15 dage

Sæson

Højsæson for vejr, hajer og mantarokker

Highlights

Luksus katamaran i ø paradis kendt for hajer, fiskestimer, mantarokker og Jellyfish Lake
39.999,00DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Palau Liveaboard - Grupperejse - 10. Nov 2022

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Ørige i Stillehavet med verdensklasse dykning

Tag med på grupperejse til dykkerparadiset Palau der ligger midt ude i Stillehavet og er intet mindre end et must for alle dykkere. Øriget er verdenskendt for sin store marine bio-diversitet med bl.a. kæmpe fiskestimer, skildpadder på hvert eneste dyk, masser af store dyr som f.eks. stimer af revhajer og flotte mantarokker. Dertil kommer at vi også dykker vrag, huler, koralvægge, revplateauer og tidevandskanaler som giver kæmpe variation og understreger Palau som ægte dykkerparadis.

Bo på en stor katamaran midt i paradis ø havet

Vi har hyret den luksuriøse katamaran ”Palau Aggressor II” som bliver vores base midt ude i det utroligt smukke og frodige øhav og sørger for vi får de bedste oplevelser med hjem. Glæd dig til den bedste dykning mens du er omgivet af azurblåt vand, kridhvide sandstrande og vilde ”mushroom” klippe øer som Palau er verdenskendt for. Efter dagens dykning kan du nyde en drink i solnedgangen i ét af de mest afsidesliggende øriger i Stillehavet...

Oplev Jellyfish Lake og Palau på landture

Foruden fremragende dykning kan du også glæde dig til en snorkeltur i den berømte "Jellyfish Lake" samt flere dagsture til Palaus mest spændende historiske områder fra 2. Verdenskrig. To meget specielle oplevelser som du ikke vil gå glip af på din dykkerrejse til Palau.

Se videoen fra Palau Aggressor her. Men pas på, den giver en voldsom trang til ferie, blåt vand og vidunderlig dykning

Rejseprogram
 • Dag 1
  • Afrejse Danmark.
 • Dag 2
  • Ankomst til Palau sen aften. Overnatning på hotel.
 • Dag 3
  • Dagen er fri til afslapning og evt. sightseeing/dykning/aktiviteter på Palau. Overnatning på hotel.
 • Dag 4
  • Dagen til flere oplevelser eller afslapning ved poolen. Eftermiddag går vi ombord på vores liveaboard. 
 • Dag 5 - 10
  • 6 dage med op til 5 dyk/dag inkl. 3 aftener med natdyk. Glæd dig også til at opleve en snorkeltur i den verdensberømte "Jellyfish Lake", Palaus paradis strande og frodige øhav og historiske landture fra 2. Verdenskrig. Sidste dag dykker vi normalt 2 dyk og afslutter turen med cocktail party på skibet.
 • Dag 11 - 12
  • Vi forlader båden efter morgenmad og tjekker ind på hotel. Mulighed for tilvalg af yderligere dykning og aktiviteter som f.eks. en unik heldags kajaktur eller at slappe af ved poolen.
 • Dag 13
  • Sidste dag på Palau inden vi mod Danmark om aftenen. Ankomst Manila og overnatning på lufthavns hotel.
 • Dag 14
  • Dagen til sightseeing i Manila med f.eks. de flydende markeder eller shoppingcentre. Hjemrejse om aftenen.
 • Dag 15
  • Hjemkomst til Danmark

Dykning på liveaboard Palau

På denne dykkerrejse til Palau har vi ialt 6 dykkerdage med op til 4-5 dyk/dag rundt på Palaus bedste dykkersteder fra en . Sidste dag har vi normalt to dyk. Dertil skal vi opleve en unik snorkeltur i verdensberømte Jellyfish Lake samt flere landture fra liveaboarden til nogle af Palaus mest spændende og historiske steder fra 2. Verdenskrig. På dagene før/efter liveaboarden kan du slappe af ved poolen, tilvælge mere dykning, spændende landture og en helt fantastisk heldags kajaktur i Palaus smukke ørige.

Palau har det hele!

Fra beskyttede koralhaver fyldt med farvestrålende revfisk, pygmæ-søheste, mandarinfisk og masser af skildpadder til store mantarokker og strømfyldte rev-plateauer der patruljeres af stimer af hajer, trevally og barracudaer. Derudover ligger der mange store vrag fra 2. verdenskrig og vi kommer også til at dykke i Chandelier Cavern der består af 4 forskellige sammenhængende huler med drypsten og er et rigtig flot dyk. Dykningen på Palau bliver ofte beskrevet som noget af verdens bedste og Palau har 20 gange flere koralarter end hele Caribien. Koralrevene er hjem for over 1500 arter fisk og flere end 700 arter koraller hvilket faktisk siger det hele!

Stimer af hajer, store mantarokker og Blue Hole

Vi dykker bl.a. rev-plateauerne Peleliu Express & Blue Corner som er blandt Palaus mest ikoniske dykkersteder. Her er der brug for reef hooks i den kraftige strøm som tiltrækker mange store pelagiske fisk som hajer, tun, barracuda, rokker, kæmpe groupers, napoleon fisk og stimer af trevally og snappere. Hvis du er heldig kan du se store silvertiphajer og tyrehajer, og endda møde nogle af havets mest sjældne fisk som marlin og sejlfisk.
Andre ikoniske steder vi dykker på denne tur er German Channel og Ulong Channel, som er tidevandskanaler der henholdvis byder på rigtig god chance for mantarokker på rensestationer og baitballs. Og så har vi slet ikke nævnt steder som f.eks. Blue Hole hvor man synker ned i et uendeligt mørkeblåt dyb som senere åbner sig op mod det azurblå hav.

Unik snorkeltur i Jellyfish Lake

På dykkerferien besøger vi også Jellyfish Lake på en snorkeltur. Søen er kendt for store mængder af ufarlige vandmænd, og efter en kort gåtur op over de jungle-beklædte klipper som omkranser søen kommer du på den måske mest surrealistiske og fantastiske snorkeltur i dit liv. Et kendetegn for Palau og et must på din dykkerrejse til Palau.

Kort

Oplev Palau på luksuriøs katamaran

På denne grupperejse til Palau har vi hyret den flotte og store katamaran liveaboard "Palau Aggressor II". Aggressor Liveaboards er verdenskendt for deres høje service og rigtig gode mad, og er din garanti for en god dykkerferie på Palau.

Hotel på Palau før og efter liveaboard

Både før og efter liveaboarden har vi nogle nætter på Palau på et lækkert hotel på Palau. Dermed får vi god mulighed for at slappe ordentligt af og ryste evt. jetlag af os inden dykningen begynder og samtidig mulighed for at udvide oplevelserne på Palau med alt fra mere dykning, landture og kajakture i ferie paradiset. Eller bare at nyde solen ved poolen..

 

 

 

 

 

Pris på din dykkerferie til Palau

Inkluderet: 

- Fly: Kastrup - Palau t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 8 dage / 7 nætter på liveaboard på Palau
- 4 nætter på hotel på Palau
- 1 nat på hotel i Manila
- 6 dages dykning med op til 5 dyk/dag
- Jellyfish Lake snorkeltur (fra liveaboard)
- Historiske landture fra liveaboard
- Alle måltider på liveaboard (undtagen sidste aften)
- Cocktailparty sidste aften på båden
- Morgenmad på hoteller
- Vand/te/kaffe/sodavand på liveaboard
- Øl & Vin på liveaboard
- Alle transfers på Palau & Manila
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)


Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Drikkepenge
- Nitrox
- Taxes & Fees (240 USD/prs - betales lokalt til båden)
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Evt. tilvalg af ekstra dykning, landture & kajakture før/efter liveaboard

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Galapagos Liveaboard Grupperejse - 5. Aug 2023
  05. - 15. august 2023
  59.999,00DKK
  (inkl. fly)
 2. Best of Zanzibar - Grupperejse - 28. Okt 2022
  28. Oktober - 6. november 2022
  16.999,00DKK
  (inkl. fly)
 3. Maldiverne - Deep South Grupperejse - 3. Feb 2023
  3. - 12. februar 2023
  28.999,00DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?