Truk Lagoon - Mikronesien

Her finder du alle typer vrag i alle dybder i alle størrelser.

Rejseperiode

Flere gange om ugen

Varighed

13 dage (eller så lang tid du ønsker)

Kalender

Bedste vejr fra oktober til maj.

Highlights

Verdens bedste vragdykning i varmt vand med flot sigtbarhed
Fra
21.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Truk Lagoon - Mikronesien

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Ingen tvivl - er du til vrag er Truk Lagoon verdens bedste sted for det!

Truk Lagoon har verdens bedste vragdykning - så er det sagt! Intet sted finder du flere vrag som for os dykkere kan nåes med samme lethed og under samme forhold.

Denne dykkerrejse handler om stål, stål og atter stål, men hvis du er til koraller, fisk, skildpadder og hajer bliver du glad for at vide du ikke kommer til at undvære dem. Siden 2. Verdenskrig er vragene nemlig blevet hjemsted til et rigt undervandsliv som afspejler sig i at Truk Lagoon befinder sig på og omkring verdens 3. største koralrev.

Truk Lagoon - en del af den fantastiske dykning, som Mikronesien byder på

Truk Lagoon er en del af Mikronesien i den vestlige del af Stillehavet. Det er en lang rejse hertil og det er muligt at kombinere din dykkerrejse med f.eks. et stop på Filippinerne eller på Palau. Især sidstnævnte byder på nogle af verdens allerbedste koralrev og udgør derfor en fantastisk kombination med de store vrag på Truk Lagoon.

Vi samarbejder med 2 dykkerresorts og 2 liveaboards i Truk Lagoon. Alle byder rekreationelle dykkere velkommen og alle supporterer tek-dykkere, men ikke alle supporterer rebreathere. Klik på Overnatning for at læse mere om mulighederne for din dykkerrejse.

Truk Lagoon eller Chuuk Lagoon?

Der er ofte en del forvirring, om en dykkerrejse til Truk Lagoon er det samme som en dykkerrejse til Chuuk Lagoon. Svaret er ja! Førstnævnte er den amerikaniserede version af navnet, mens sidstnævnte er øernes oprindelige og lokale navn .Vi garanterer dig, at du ender det rigtige sted :o)

Dyk på 48 forskellige vrag i dejligt, varmt vand

Med 48 dykbare vrag, god sigtbarhed og en vandtemperatur der altid ligger på ca. 28 grader, er dykningen i Truk Lagoon intet mindre end verdens bedste vragdykning. Der er masser af krigsmateriel, ammunition, køkkenredskaber, propeller og endda knogler og kranier fra krigens ofre ombord.
Derudover er vragene fuldstændig overgroet med farvestrålende koraller og er med tiden blevet hjem til fisk, skildpadder og hajer som kun gør dykningen endnu mere spændende.

Her finder du alle typer vrag i alle dybder, og Truk er et eftertragtet rejsemål for rekreationelle- såvel som tekdykkere. Alle vores samarbejdspartnere på Truk Lagoon supporterer tek såvel som rebreathere.

Truk Lagoon er sprængfuld af historie fra 2. verdenskrig

Under 2. Verdenskrig fungerede Truk Lagoon som base for store dele af den japanske flåde og det er anslået at der lå op mod 60 u-både, 250 fragtskibe og 125 krigsskibe (heraf flere hangarskibe). Det var bl.a. herfra angrebet på Pearl Harbour blev indledt, men i takt med at de amerikanske tropper vandt større indpas i Stillehavet, lokaliserede de basen, da et overvågningsfly fløj over øen. Selvom den japanske Admiral Koga havde forudset et kommende angreb og beordret tilbagetrækning fra Truk var de slet ikke forberedt på hvad der var dem i vente, da den amerikanske flåde den 17. februar 1944 kl. 04.40 indledte et overraskelsesluftangreb med kodenavnet "Operation Hailstone" bestående af over 350 bombe- og jagerfly.

Operation Hailstone

17. februar 1944: Med den stigende sol skinnende ind i de japanske antiluftskytters øjne, nærmede de lavtflyvende amerikanske bombefly sig fra øst – under den japanske radar. De første bomber afgav blændende lysglimt da de eksploderede og Operation Hailstone var påbegyndt over Truk Lagoon. I forsøget på at redde så mange fly som muligt, beordrede japanske officerer deres mekanikere og teknikere til at lette, imens piloter desperat forsøgte at komme tilbage til flybaserne ved at svømme eller sejle.

Mere end 170 mistede fly og efterfølgende kaos

Japanerne mistede 170 fly i de efterfølgende luftkampe og hundreder af fly blev ødelagt på landingsbanerne i forsøget på at lette. Skibene led samme skæbne. Lavtflyvende torpedo-jagerfly løsnede dødbringende lange cylindre med kurs mod krigsskibene, og de eksploderende undervandsmissiler flåede skibenes stålplader fra hinanden og efterlod sønderrevne huller som vandet fossede ind igennem. Der herskede kaos idet den skræmte besætning forsøgte at undslippe eller finde luftlommer i de synkende skibe, og på meget kort tid var lagunen fyldt med ramte skibe der osede tyk sort røg.

3 dages angreb - i dag monument og massegrav

Angrebet varede 3 dage og med ca. 400 ton bomber/torpedoer sank amerikanerne flere end 70 japanske skibe og over 400 fly. Truk Lagoon står i dag som monument og massegrav og er blandt de rigtige perler for selv den mest kræsne dykker, med velbevarede krigsskibe, kanoner, jager- og bombefly, kranier/skeletter, og tankvogne som ligger på dybder mellem 10 – 60m i den varme og klare tropiske lagune.

Tek-kurser på Truk:

Det er muligt at tage dit tek- eller trimixkursus på denne rejse. Læs mere på nedenstående link.

Kort

Flotte omgivelser og håndtering af udstyr...

Blue Lagoon Resort

Resortet ligger i flotte grønne omgivelser med høje palmetræer og masser af plads.

Vis detaljer

Blue Lagoon Resort

Generelt

Blue Lagoon Resort ligger på den sydligste spids af hovedøen Weno i Truk Lagoon. Resortet ligger i flotte grønne omgivelser med høje palmetræer og masser af plads og har den bedste beliggenhed af de 2 hoteller på Truk Lagoon. Dykkercentret har 13 speedbåde og er fuldt udstyret til at håndtere sportsdykning såvel som support til teknisk dykning. Det kan dog ikke supportere rebreathere.

Værelser

Blue Lagoon Resort har 54 værelser som alle har havudsigt, egen balkon, A/C, eget bad/toilet, køleskab, telefon og kabel TV. Alle værelser er smagfuldt indrettet og af samme størrelse, og den eneste forskel er at standard værelserne ligger i stueetagen, mens superior værelserne ligger på første sal og derfor har flottere havudsigt.

Faciliteter

Restaurant, reception og bar med gratis trådløst internet, spa, billeje.

Truk Stop Hotel - Truk Lagoon

Kan håndtere alt sportsdykning såvel som support til teknisk dykning og rebreathere.

Vis detaljer

Truk Stop Hotel - Truk Lagoon

Generelt

Truk Stop Hotel er vores gæsters favorit valg på Truk Lagoon, da det ligger i forbindelse med dykkercentret og kan håndtere sportsdykning såvel som support til teknisk dykning og rebreathere. Og så er det den billigste mulighed for en god ferie på Truk.

Værelser

Truk Stop Hotel har forskellige overnatningsmuligheder alle værelser er med A/C, eget bad/toilet, køleskab, telefon, fan, TV/DVD, hårtørrer og elkedel til te/kaffe.

Standard Room:
Standard værelserne er rummelige med egen balkon med udsigt over øen.

Ocean View Room:
Værelser med udsigt udover Truk Lagoon og solnedgang fra egen privat balkon.

Presidential Suites:
Større suiter med soveværelse og separat stue, men uden havudsigt. Derudover har suiterne mikroovn og et større køleskab end de andre værelser.

Lejligheder:
For de gæster der ønsker mere plads at brede sig på er det også muligt at bo i hotellets fuldt møbleret lejligheder. Alle lejlighederne har tekøkken samt stueområde. Deluxe lejlighederne har derudover også internet samt den bedst mulige udsigt over Truk Lagoon fra stuen.  

Faciliteter

Restaurant med fri trådløst internet, bar, spa, bager, billeje og terrassebar med havudsigt.

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Norge/Sverige – Truk Lagoon t/r
- 7 nætter på hotel med eget bad/toilet & A/C
- 2 nætter på hotel i Manila
- 10 dyk fordelt på 5 dage
- Morgenmad alle dage
- Alle transfers på Truk
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum
- Drikkepenge
- Udstyr
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 20USD)
- Dive permit (ca. 50USD)
- Transfers i Manila

NB! På liveaboard er der inkluderet 5dyk/dag, nitrox samt alle måltider. Prisen afspejler dette.

Rundrejse

Kombinér evt. Truk Lagoon med Palau eller med Filippinerne.

Tek-kurser på Truk:

Det er muligt at tage dit tec eller trimix kursus på denne rejse. 

Kontakt os for mere info og et uforpligtende tilbud.

Se her hvad der venter dig af vilde oplevelser

Imponerende vragdykning i Stillehavet

Dyk blandt velbevaret historie fra 2. verdenskrig

Masser af bombefly og marineliv

Så mange effekter og vragdele, at du ikke kan få nok!

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Socorro - Grupperejse - Feb 2021
  Flere gange om ugen
  29.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Sydafrika - Sardine Run - Grupperejse Juni 2021
  Flere gange om ugen
  38.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Truk Lagoon - Grupperejse Liveaboard Jan 2021
  Flere gange om ugen
  42.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Anbefalet dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset