Top 5 Bedste - Vragdykning

(6 varer)

pr. side
Faldende orden

Oplev historiens vingesus med vragdykning i verdensklasse på Kingfish's Top 5 bedste dykkerrejser udvalgt til dig, der er interesseret i vrag, fx fra 2. verdenskrig. Der er noget for enhver smag på vores fantastiske destinationer, og vi tilbyder både individuelle rejser samt grupperejser.

Tag en tur med tilbage i tiden, når vi dykker på nogle af verdens flotteste og mest imponerende vrag 

På bunden af havet, skjult fra omverdenen, ligger der storslåede og fascinerende vrag fra 2.Verdenskrig, der gemmer på en masse historie og fantastisk dykning. Vragene har deres egne historier, og ingen af dem er fuldstændig ens. Når du nærmer dig vragene, er det som at blive taget med tilbage i tiden, og pludselig kan man fornemme en kriblen i hele kroppen. 

Kom med på vores fantastiske Liveaboard Grupperejse til Truk Lagoon og oplev en perle af vragdykning fra 2.Verdenskrig 

Truk Lagoon står i dag som et monument og massegrav fra 2. Verdenskrig, med velbevarede krigsskibe, kanoner, jager - og bombefly, tankvogne og skeletter fra de mange modige soldater der måtte lade livet under krigen. Vragdykningen her, er uden sammenligning det bedste du finder.  

Kender du historien om Thistlegorm? Thistlegorm er muligvis vragdykningens svar på Pyramiderne i Egypten - et skibsvrag fra 2. Verdenskrig, man bare opleve

I Rødehavet, nærmere bestemt Suez-bugten, ligger skibsvraget Thistlegorm. Thistlegorm var et engelsk fragtskib, der under 2.Verdenskrig blev sænket af tyske bombefly. Det ligger nu på bunden af havet og er et tilløbsstykke for dykkere, der elsker vragdykning. Vraget er fyldt med gamle motorcykler og andre transportmidler. Du kommer helt tæt på historien!