Undervandsjagt - en bog af Morten Rosenvold Villandsen

Undervandsjagt - en bog af Morten Rosenvold Villadsen

Varenr.: UVJBOGMRV

Status: Forsalg sendes i april 2019

299,00 DKK

FORSALG, sendes først ved udgivelse april 2019 *ovenstående nedtællingsur for afsendelse, gælder kun ved betilling af andre varer

Kan købes i forsalg allerede nu, med EKSTRA bonusser og eksklusiv bogreception!
(KUN hos Kingfish!)

En uvurderlig guide for begyndere og en inspiration til de erfarne jægere. Din nye bibel.


ELLER

Ninjatricks fra en af Danmarks bedste og mest erfarne undervandsjægere.

Forfatter Morten Rosenvold Villadsen

En gennemarbejdet bog med alt der er værd at vide om undervandsjagt i Danmark og udlandet. Bogen vil være en uvurderlig guide for begyndere, men vil også inspirere de erfarne undervandsjægere der gerne vil lære mere og høre et par hemmeligheder om grej, teknik, spots og fisk.

Personlige røverhistorier fra verdenshavene

Du får røverhistorier fra de syv verdenshave og de indre brakke farvande. Du får ninjatricks fra en af Danmarks bedste undervandsjægere og fridykkere om hvordan du kan holde vejret længere. Bogen er fyldt med personlige beretninger om fisken der slap væk og dengang det var ved at gå helt galt.

Hvad bliver du bedre til?

 • Du lærer om alle de danske fisk der er relevante for en uv-jæger.
 • Du lærer om sikkerhed, risiko og skader og hvordan du undgår dem.
 • Du lærer om den relevante fysiologi, trykudligning, træning og de mange teknikker der findes til at fange fiskene.
 • Du lærer om alt udstyret og det du skal vide for at finde et godt spot. Bogen deler i øvrigt også flittigt ud af gode steder, hvor du kan gå direkte i vandet, og fange fisk.

Ekstra bonus når du køber i forsalg

Bogen ”Undervandsjagt” udkommer i foråret 2019 på forlaget Peoples Press. Bogen er altså ikke udgivet endnu – og derfor er der nogle ekstra bonusser til dig der køber den allerede nu:

 • Et uddrag af bogen indtalt som lydfil og sendt direkte til din email (så snart teksten er færdig)
 • En invitation til festlig ekslusiv bogreception, der bliver afholdt i Kingfish nye butik i København. Her kan du få din bog signeret.
 • Tilsendt bogen ”Undervandsjagt” så snart den udkommer, selvfølgelig!

En bibel for enhver dansk uv-jæger

Bogen til natbordet, sofabordet, perfekt gaveidé eller som fast inventar i dit sommerhus, bil eller i din taske med dykkerudstyr. ”Undervandsjagt” er grønspættebogen for undervandsjægere. En bibel for enhver dansk uv-jæger. Bogen er illustreret af fotograf Tobias Dinesen og den er virkellig flot!

Morten Rosenvold Villadsen er flere gange Danmarksmester

Forfatteren Morten Rosenvold Villadsen er en af Danmarks bedste og mest erfarne undervandsjægere. Han har været Danmarksmester flere gange i både fridykning og undervandsjagt og tilmed sat Danmarksrekorder. Morten kan holde vejret i mere 7 minutter og har dykket til mere end 80 meters dybde. Morten har tidligere udgivet bogsuccesen ”Hold Vejret – en bog om fridykning” der stadig er den ubestridte grundbog i fridykning og som fortsat er et oplagt køb for alle undervandsjægere, der ønsker at forbedre sig. Morten Rosenvold Villadsen udgiver også podcasten Uvpodcast.dk om undervandsjagt og står bag hjemmesiden Undervandsitetet.dk

Praktisk, privatliv og betaling.

  • Din bestilling inkl. adresse og email vil blive delt med forfatteren Morten Rosenvold Villadsen, så du kan modtage ovennævnte ekstra bonusser. Ingen af dine oplysninger bliver delt med andre tredjeparts partnere uden din godkendelse.
  • Du vil modtage en invitation til at godkende modtagelse af Kingfish Nyhedsmail.
  • Bogens pris + porto, vil først blive hævet på dit kreditkort når bogen udkommer i foråret 2019 og afsendes til din opgivne adresse. medmindre! (læs nedenfor)
  • OBS. Hvis du køber andre produkter sammen med denne forsalgs-bog, vil vi hæve det samlede beløb på din ordre. Webshoppen tillader ikke at vi hæver to gange på dit kort, af sikkerhedsmæssige årsager.

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk