Bonaire

Caribiens dykker ø Nr. 1 med fantastisk "Drive & Dive" koncept, fede stranddyk og båddyk.

Rejseperiode

Hvér dag året rundt.

Varighed

9 dage (kan skræddersyes til dine ønsker)

Sæson

Godt vejr - året rundt

Highlights

Fed kombination af billeje og ubegrænset stranddykning
Fra
12.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Bonaire

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Det nederlandske Caribien

Den lille ø Bonaire (288 km2) ligger i Caribien og betyder god luft. Indtil 2010 var Bonaire en del af de Hollandske Antiller, men er i dag en særlig Nederlandsk kommune, og en direkte del af Nederlandene.

Oplev ro og afslapning - og en multikulturel befolkning

Den rolige og afslappede atmosfære på øen gør, at man føler sig langt væk fra dagligdagens stress og jag. På trods af at der både er mulighed for at leje biler, scootere og cykler, er her ingen trafiklys. Befolkningen består af mere end 80 forskellige nationaliteter, og der tales både papiamento, engelsk og spansk, men det officielle sprog er nederlandsk.

Beskyttet kystlinje - beskyttelse af rev, natur og kultur

Mere end 20% af øen (hele kystlinjen), samt hele det omkringliggende hav, er en del af Bonaire’s Nationale Marinepark, og har været beskyttet i mere end 35 år. Formålet er at beskytte øens naturlige, historiske og kulturelle ressourcer, samt at minimere dykkeres påvirkning af skader på revet. Eksempelvis er undervandsjagt ikke tilladt.

Masser af sol hele året

Det regner meget sjældent, og solen skinner generelt 12 timer om dagen, året rundt.

Læs Politikens artikel om vores rejse til Bonaire (Buddy Dive Resort).

Læs artikel om Bonaire fra Sportsdykkeren, juni 2018.

Bonaire - udnævnt til bedste dykning i Caribien

21 år i træk er Bonaire blevet udnævnt i Scuba Diving magazine's årlige Readers' Choice Awards, som den bedste destination for stranddyk i Caribien.

Koraller, skildpadder, søheste og blæksprutter

På dykkene kan man forvente at se farverige, tropiske fisk og bløde og hårde koraller. Her kan man bl.a. opleve: havskildpadder, tarpons, parrot fish, groupers, frog fish, søheste, blæksprutter og med lidt held måske også delfiner.

Drive & Dive - kom nemt og bekvent rundt til mere end 60 dykkersites

Dykningen på øen kan foretages både ved båddyk og stranddyk. Det mest populære er dog Bonaires unikke Drive & Dive koncept som fungerer helt fantastisk. Her er billeje inkluderet i opholdet, og man kører rundt på øen, langs kysten, og dykker fra strand. Buddy’s resort har en drive-through station, hvor man lynhurtigt kan hente nye tanke og aflevere de tomme. Dermed kommer man hurtigt og ubesværet videre til næste dive site inden for kort tid. På revet langs kysten er der over 60 officielle dive sites, både helt lave (10-15 meter) samt større dybder. Du får udleveret et kort under briefingen på første dykkerdag, med oversigt over alle de mange sites, der er på øen. Alle sites er desuden tydeligt markeret langs vejen med gule sten, hvorpå sitets navn er skrevet. Der er mere end rigeligt at vælge imellem, hvad enten du er til lavtliggende koralhaver, større koralvægge med dybde og større fisk, makrodykning med massevis af søheste eller smukke topografier under gamle broer.

Båddyk - flotte koralvægge og fantastisk undervandsliv

Omkring den lille naboø Klein Bonaire, som ligger ca. 10-15 min. sejlads væk, er der yderligere 25 dive sites som kan nås via båddyk. Her får du hurtigt noget mere dybde på store koralvægge, og sites er ofte besøgt af de lidt større fisk og marineliv som feks skildpadder, groupers, blæksprutter og hvis du er heldig også delfiner.

Husrev perfekt til snorklere og natdykning - kom tæt på tarpons og muræner

Bonaires husrev er ideelt til snorkling, men snyd ikke dig selv for også at få logget et par dyk her. Husrevet er også helt ideelt til natdyk, hvor du både kan opleve tiarmede blæksprutter, jagende muræner samt ikke mindst de store tarpons (ofte 1,5 meter), som gerne kommer helt tæt på.

Varmt vand, ingen strøm og god sigt

På Bonaire er der ingen sæsoner, og det regner meget sjældent. Det betyder, at vandet næsten altid er varmt (ca. 26-29grader), der er næsten ingen strøm og sigtbarheden er som regel rigtig god.

Kort

Du bor dejligt på Bonaire 

Vælg mellem tre forskellige dykkerresorts på din dykkerejse til Bonaire.

Belmar Oceanfront Apartments

Flotte luksus lejligheder på Bonaire med fantastisk havudsigt, og direkte adgang til eget husrev

Vis detaljer

Belmar Oceanfront Apartments

Generelt

Belmar er et lille, hyggeligt lejlighedsresort med en fantastisk beliggenhed, helt ned til havet. Uanset hvilken lejlighed du vælger, vil udsigten være intet mindre end imponerende. Med havet lige foran døren, virker det nærmest som om, at du har dit helt eget private rev – perfekt til snorkling, dykning eller bare en svømmetur i det klare turkise vand. Ydermere har resortet egen mole, dykkerskole/butik samt en perfekt beliggende pool og en farvestrålende have. Med knap 5km til byen Kralendijk, er du lige i nærheden af et hav af restauranter, barer, butikker, kasinoer m.m.      

Lejligheder

Resortet består af 20 luksuriøse lejligheder, fordelt på tre etager, som alle ligger helt ned til havet.  Alle har a/c (stue og terrasse har en loftsvifte), kabel-tv, køkken (inkl. Nespresso maskine og mikroovn), safety box, telefon og balkon/terrasse med stole og liggestole.

Classic Superior (to værelser):
Denne lejlighed har to soveværelser, samt to badeværelser. Det ene soveværelse har en King Size seng, det andet har to enkeltsenge. Begge soveværelser har a/c, og begge badeværelser er udstyret med bad/bruser. Værelset har et fuldt udstyret køkken, med et moderne køleskab og opvaskemaskine. Fra den store overdækkede terrasse, kan du nyde den smukke udsigt over havet.

Suite Deluxe:
Beliggende på anden etage med altan i stedet for terrasse. Stor stue og et værelse med King Size seng samt a/c.

Grand Deluxe (to værelser):
Som Classic Superior, men med større stue og hjørne altan.

Grand Deluxe (tre værelser):
Grand Deluxe ligger på bygningens anden og tredje etage. Lejligheden, som består af to etager, har 3 soveværelser og 2 badeværelser. På nederste etage ligger et soveværelse med King Size seng, badeværelse, samt køkken og stue. På første sal ligger to værelser med to enkeltsenge i hver, samt et badeværelse. Fra nederste etage, er der adgang til stor overdækket og møbleret altan.

VIP Deluxe:
Hjørnelejlighed på anden etage, med tre soveværelse og to badeværelser. Som Grand Deluxe, men med større stue og større altan. Desuden har det ene værelse på første sal, en Queen Size seng i stedet for to enkeltsenge.

Penthouse Deluxe
Helt oppe på bygningens tredje etage, ligger disse eksklusive lejligheder. Her får du en suveræn udsigt og ultimativ luksus. Lejligheden består af tre soveværelser (alle med tv samt a/c) og to badeværelser, samt et stort og unikt køkken/alrum, med åben adgang til dobbelt overdækket altan. To af soveværelserne har King Size seng, og det sidste består af to dobbeltsenge. 

Faciliteter

Dykning, Windsurfing, Snorkling, Sightseeing, Udforskning i huler, Sejture, Fiskeri, Scooter/Cykeludlejning, Kids Club, Kajak.

Dykning og snorkling

Belmar er et PADI 5-stjernet resort med fantastiske muligheder for både dykning og snorkling. Benyt dig af Belmars eget husrev, Drive & Dive pakken såvel som båddyk. Sidstnævnte er dog kun muligt 3 gange om ugen, men opsamling er på Belmars egen bådebro - ren luksus!

 

Caribbean Club Bonaire

Godt dykkerresort på Bonaire i den nordlige ende af øen

Vis detaljer

Caribbean Club Bonaire

Generelt

Nord for byen Kralendijk, ved foden af Bonaire’s bjerge, finder man Caribbean Club. Resortet ligger kun et stenkast fra det klare hav, i en oase af haver og palmer som samtidigt ligger i et meget roligt og idyllisk hjørne af øen. ’Dykning, afslapning og udforskning’ er Caribbean Club’s motto, og netop dét er der rig mulighed for. Med eget aktivitetscenter, bar, restaurant, to pools, og dykkershop, kommer man næppe til at kede sig på sin dykkerrejse til Bonaire.

Værelser

Det store udvalg af værelsestyper, gør Caribbean Club til et helt unikt resort. Uanset type, har alle værelser a/c i soveværelset (loftsvifte i stue og på terrasse), kabel-tv, safety box og fuldt udstyret køkken. Der er desuden gratis wi-fi i restaurant/bar.

Studios (udsigt til have)
Studio lejlighederne har et lille køkken eller kitchenette, en terrasse, eget badeværelse, samt soveværelse med a/c. Alle studios har udsigt til haven.

1 værelses cottage (udsigt til have)
Denne type værelse har udsigt til haven, og består af en lille stue, køkken, eget badeværelse, terrasse samt soveværelse med a/c.

2 værelses cottage standard (udsigt til have)
Samme som 1-værelses cottage, dog med et ekstra soveværelse.

1 værelses cottage deluxe 
Mere luksuriøst end standard cottage. Fuldt udstyret køkken, balkon med stort spisebord og stole, soveværelse med a/c, eget badeværelse. Har privat rum til dykkerudstyr, samt egen skyldetank til dit udstyr.

2 værelses cottage deluxe (havudsigt)
Samme som 1 væreses cottage deluxe men med to soveværelser med a/c, begge med eget badeværelse samt havudsigt fra balkonen. Har også privat rum til dykkerudstyr, samt egen skyldetank til dit udstyr.

Honeymoon Suite (med jacuzzi og havudsigt)
Som 2-værelses cottage deluxe, men her er det ene soveværelse skiftet ud til et stort badeværelse med dobbelt brusekabine og jacuzzi. Fra den store balkon, får værelses gæster en fantastisk havudsigt.

2 værelses penthouse (havudsigt)
Stue med a/c, køkken, balkon med havudsigt, to soveværelser og to badeværelser.

Faciliteter

Pools, pool bar, dykkershop, restaurant, snorkling, vandreture, mountain biking, udforskning i huler, kajak.

Dykning og snorkling

Caribbean Club har egen dykkershop på resortet. Bonaire er enhver dykkers paradis med klart, varmt og roligt vand. God sigtbarhed og hele 80 dive sites fyldt med farverigt undervandsliv. Der er adgang til et nærliggenede rev fra resortet hvis man krydser en lille vej og følger en sti ned ad en bakke til det flotte klare caribiske hav.

 

Buddy Dive Resort

Vores favorit dykkerresort på Bonaire, med flot husrev, flere pools og Drive-Thru på resortet.

Læs også Politikens artikel om vores rejse til Bonaire (Buddy Dive Resort).

Vis detaljer

Buddy Dive Resort

Generelt

Buddy Dive Resort har en helt fantastisk beliggenhed, kun få skridt fra det krystalklare hav. Resortet består af 72 lejligheder, og har eget dykkercenter, to restauranter, to pools, aktivitetscenter, samt mulighed for biludlejning. Desuden er resortet kendt for deres drive-thru station, hvor man lynhurtigt kan aflevere sine tomme tanke, og afhente fyldte tanke før et dyk. Et ideelt resort til dykkere og aktive gæster generelt.

Værelser

Alle værelser har fuldt udstyret køkken (inkl. mikroovn, ovn og køleskab), kabel-tv, telefon, safety box, a/c, stor privat balkon eller terrasse med enten havudsigt eller udsigt til haven eller pool.

Studio
Soveværelse med a/c, badeværelse, lille køkken og terrasse. Max. to personer. Her får værelsets gæster udsigt til haven.

1-værelses lejlighed
Soveværelse med a/c, badeværelse, stue, fuldt udstyret køkken (inkl. køleskab, ovn, mikroovn og køkkenredskaber) samt balkon. Udsigten varierer mellem delvis havudsigt, udsigt til pool, eller udsigt til haven.

2-værelses lejlighed
To soveværelser med a/c, to badeværelse, stue, fuldt udstyret køkken (inkl. køleskab, ovn, mikroovn og køkkenredskaber), samt balkon. Udsigten varierer mellem delvis havudsigt, udsigt til pool, eller udsigt til haven.

3-værelses lejlighed
Tre soveværelser med a/c, tre badeværelser, stue, fuldt udstyret køkken (inkl. køleskab, ovn, mikroovn og køkkenredskaber), samt tre balkoner. Lejligheden har to etager: Stueetage: 1 soveværelse, badeværelse, køkken og stue med balkon. Første etage: 2 soveværelser med egne badeværelser og balkoner.

Faciliteter

Pools, restauranter, dykkercenter, aktivitetscenter, snorkling, fiskeri, kajak, mountain biking, windsurfing, kitesurfing, udforskning i huler, sejltur ved solnedgang.     

Dykning og snorkling

Buddy’s er et resort med eget 5 stjernet dykkercenter. Bonaires krystalklare vand har hele 80 dive sites, og der tilbydes både strand- og båd dyk.  Buddy har ligeledes et kæmpe stort husrev som starter på 5 meter og går helt ned til ca 50 meter. Her kan du feks opleve de kæmpe store tarpons (også på natdyk) som kommer helt tæt på. Det er på Buddy at Drive-Thru stationen for at skifte dykkertanke er.

 

Prisen på din rejse

Vores fra pris er udregnet med 7 nætter på Caribbean Club Bonaire og "Drive & Dive" hvor der er 6 dages ubegrænset stranddykning. Du kan tilvælge opgradering til et af de andre resorts og båddyk og vi skræddersyer længden af din dykkerejse til Bonaire præcis efter dine ønsker.

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge – Bonaire t/r
- 7 nætter i lejlighed med bad/toilet & A/C samt køkken
- 7 dages billeje
- 6 dages ubegrænset stranddykning
- Morgenmad
- Nitrox
- Lufthavnstransfers
- Tank & bly
- Government taxes
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. visum & forsikringer
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Evt. drikkepenge
- Evt. leje af dykkerudstyr
- Obligatorisk bilforsikring (11-19 USD/bil/dag)
- Båddykning
- Marinepark gebyr (45 USD/person)

TILVALG & MULIGE KOMBINATIONER:
- Båddyk til Klein Bonaire
- Kombination med dykkerferie til Curacao

 

Video fra grupperejsen til Bonaire 2017

Video fra Buddy Dive Bonaire

Er du aktiv, kommer du ikke til at kede dig!

Rig mulighed for masser af vandsportsaktiviteter

Ud over dykning og snorkling, er der et hav af andre aktiviteter at tage sig til, på og omkring øen. Af vandaktiviteter er det b.la. værd at nævne kitesurfing, windsurfing, fiskeri, kajak-roning, sejlads og arrangerede bådture – blandt andet til den lille nabo ø Klein Bonaire.

Tag på vandretur eller oplev det diverse dyreliv og de mange huler

Skulle man have mere lyst til at tilbringe dagen på land, er der også her, et stort udvalg af aktiviteter. For eksempel kan man leje en cykel, og udforske øens små stier, som ikke er tilgængelige i bil. Øens smukke natur, kan også opleves på hesteryg eller vandreture. Er man natur-elsker kan man b.la. opleve mere end 200 fuglearter samt leguaner, firben og flagermus. Alternativt, kan man bruge tiden på, at udforske øens mange huler. Her har man mulighed for at se nærmere på de ældgamle formationer, som er skabt over tusindvis af år.

Kast dig ud i action

Søger man lidt mere action, kan man også kaste sig ud i klatring, rappelling og mountain biking.

 

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Bali - Indonesien
  Hvér dag - hele året
  15.499,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Curacao
  Hvér dag året rundt.
  12.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Maldiverne - Resorts
  Hver dag året rundt
  19.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?