Burdykning ved Isla Guadalupe Liveaboard dykning ved Isla Guadalupe

Vild og fantastisk nærkontakt med hvidhajer!

Dette er rejsen for dig der vil se hvidhajer på den ultimative måde!
Klart blåt vand med sigtbarhed op til 40m og vandtemperatur på 21 grader, giver dig de allerbedste forhold til at opleve den mægtige hvidhaj, der kan blive over 6 meter lang og veje 2½ ton.

Isla Guadalupe er en lille isoleret vulkanø beliggende i Stillehavet ca. 300 km vest for Baja California. Øen er hjemsted til søelefanter, pelssæler og søløver som er grunden til at dette farvand er kendt som nok verdens bedste sted at dykke med hvidhajer.

Rejsen foregår ombord på vores liveaboard "Sea Escape" der er 110 fod lang, indrettet til dykning, har masser af plads og kahytter med eget bad/toilet samt aircon.

Dagsprogram

Dag 1:

Afrejse fra Danmark. Ankomst til San Diego sen eftermiddag. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel hvor du kan slappe af.

Dag 2:

Kl. 09.00 bliver du hentet på hotellet og kørt til havnen i Ensenada (ca. 1-2 timer). Efter ankomst til Sea Escape er der sikkerhedsbriefing og derefter sejler båden mod Guadalupe ca. kl.13.00.

Dag 3:

Ankomst til Guadalupe tidlig morgenen. Burene kommer i vandet og så snart hajerne er dukker op begynder dykningen. Action på overfladen kan være lige så spændende som i selve buret, så der er masser af oplevelser - husk dit kamera!.

Dag 4:

Burene åbner tidlig morgen og lukker først ved solnedgang. I løbet af dagen er der en tur ind til Guadalupes kystlinie for at se søelefanter, pelssæler og søløver.

Dag 5:

Desværre er det sidste dag med hvidhajer. Sent på eftermiddagen bliver burene hevet ombord og turen går tilbage mod Ensenada. Fik du slået rekorden i buret?

Dag 6:

Ankomst til Ensenada ca. kl. 13.00. Efter frokost og afsked med besætningen på båden bliver du kørt tilbage til San Diego hvor du overnatter på hotel. (Mulighed for at rejse videre til "Sea of Cortéz).

Dag 7:

Hjemrejse mod Danmark.

Dag 8:

Ankomst til Danmark.

Mere end 30 timer i bur

Du har 3 fulde dages ubegrænset burdykning ved Guadalupe.
Se om du kan slå rekorden: 31,5 timer i buret på 3 dage!

Burdykning

Klart blåt vand med sigtbarhed op til 40m og vandtemperatur på 21 grader giver dig de allerbedste forhold til at opleve dette smukke og frygtindgydende dyr på tæt hold. Der er overflade forsyning af luft så du slipper for at have unødvendigt og besværligt dykkerudstyr på når du er i vandet.

Action over vandet

Der er masser af action på overfladen og hvidhajer stikker som den eneste haj hovedet op over vandet for at iagttage verden over overfladen. Du kan få nogle fantastiske billeder - både under og over vand!

Burdykning med hvidhajer er et must i mange dykkeres logbog og ombord på "Sea Escape" får du ubegrænset dykning i hele tre dage i farvandet omkring Isla Guadalupe. Besætningen er yderst professionelle og al dykning foregår i bur.

Dødens Gab?

Burdyk med hvidhajer er ikke kun en chance til at teste dit mod og se "dødens gab" i øjnene. Du får indblik i myten om den nådesløse dræber, og lærer om dette fantastiske dyr med eksperter som kan fortælle dig at hajen ikke fortjener det rygte Hollywood har givet den, men at den kræver umådelig stor respekt...

Menneskets frygt for hvidhajen har gjort dette fantastiske dyr til en jaget og udryddelsestruet hajart, og mødet med hvidhajer er en oplevelse for livet!

Dejlig liveaboard perfekt til formålet

Ser du ikke dig selv lige her i buret?

Wauw, se lige hvor tæt hvidhajen er på buret!

Kæmpestore oplevelser...

Din pris

Afrejse hver uge - fra start august til midt november.

Inkluderet:

- Fly: København – San Diego t/r
- 5 dages liveaboard
- 3 dages ubegrænset burdykning med hvidhajer
- 2 nætter på hotel i San Diego
- Alle måltider & snacks på båden
- Vand/the/kaffe/sodavand
- Lokale mærker øl/vin på liveaboard
- Transfers fra San Diego - Ensenada t/r
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Udstyr
- Drikkepenge
- Lufthavns transfers
- Park/port fee (ca. 100USD)

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Mexico - Isla Guadalupe - Liveaboard

Fra DKK 27.999 (inkl. fly)
Verdens bedste sted at opleve store hvidhajer i varmt blåt vand. Rejsen er for alle - hvad enten du er dykker eller ej.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Flere gange per uge i sæson
Varighed 8 dage
Sæson Start august - midt november
Bemærkninger Hvidhajer i klart, blåt og varmt vand
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email